Προστασία προσωπικών δεδομένων - Πολιτική Απορρήτου - MOMENTOS - H ζωή είναι στιγμές...

Τι είναι το Momentos.gr

Το Momentos.gr πρόκειται για έναν εξειδικευμένο  κατάλογο επιχειρήσεων και επαγγελματιών γάμου.

To momentos.gr είναι πολύ περισσότερα από απλά λόγια, προϊόντα και υπηρεσίες.
Έχει μοντέρνο, υψηλής αισθητικής σχεδιασμό και όμορφη εύχρηστη παρουσίαση με συνδυασμό γραφικών και εικόνων ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Ο γραφικός σχεδιασμός αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε επιχείρησης και αυτό ισχύει τόσο για την εικόνα μας όσο και για την εικόνα των συνεργατών επαγγελματιών που θα καταχωρηθούν στο momentos.gr
Έχουμε διατηρήσει μια υψηλή αισθητικά παρουσίαση των επαγγελματιών μας όπως άλλωστε αρμόζει και στην κατηγορία του Γάμου.

Follow Us On Social Media:

Προστασία προσωπικών δεδομένων – Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική απορρήτου (Προστασία προσωπικών δεδομένων) αποτελεί αναπόσπαστο μέρως των όρων χρήσης της ιστοσελίδας. Καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο το Momentos.gr συλλέγει, χρησιμοποιεί και διατηρεί πληροφορίες που συλλέγονται απο τους χρήστες του ιστοτόπου. Η πολιτική απορρήτου ισχύει για τον ιστότοπο momentos.gr καθώς και για όλες τις υπηρεσίες μας. Εάν ο επισκέπτης δεν συμφωνεί με τους όρους αυτούς οφείλει να μην προβεί στην διαδικασία εγγραφής και τη δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα ή να ακολουθήσει τη διαδικασία εξαίρεσης. Η παρούσα πολιτική απορρήτου δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των επισκεπτών/χρηστών/μελών της ιστοσελίδας μας και οποιονδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο και την ιδιοκτησία μας.

Επειδή λαμβάνουμε σοβαρά την ιδιωτικότητα και τα προσωπικά σας δεδομένα έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών. Οι τυχόν προσωπικές πληροφορίες που θα λάβουμε χρησιμοποιούνται μόνο για την καταχώρηση μιας επιχείρησης στο momentos.gr, την εγγραφή μελών γάμου και για την επικοινωνία τους με τις επιχειρήσεις κα δεν θα πουλήσουμε ή θα διανέμουμε αυτές τις πληροφορίες σε κανέναν!

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην Ιστοσελίδα ανώνυμα, χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Προσωπικά δεδομένα όπως ονοματεπώνυμο, e-mail κτλ. θα χρειαστούν μόνο στην περίπτωση που ο επισκέπτης επιθυμεί να επικοινωνήσει με κάποια επιχείρηση που προβάλλεται στην ιστοσελίδα μας, στην περίπτωση που ο επισκέπτης επικοινωνήσει με το momentos.gr απευθείας μέσω της φόρμας επικοινωνίας και θελήσει να αναλάβουμε εμείς την εύρεση των κατάλληλων επαγγελματιών για το γάμο του ή σε περίπτωση που θελήσει να εγγραφεί ώς επαγγελματίας για να καταχωρήσει την επιχείρησή του στον ηλεκτρονικό κατάλογο επαγγελματιών γάμου.  Το Momentos.gr έχει την δυνατότητα και διατηρεί το δικαίωμα να αποθηκεύει την IP διεύθυνση του επισκέπτη και, εάν είναι αναγκαίο, να επικοινωνεί με τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου (ISP) του στην περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής.

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ

Για την χρήση των υπηρεσιών μας η συλλογή ορισμένων προσωπικών δεδομένων ή πληροφοριών ταυτοποίησης χρήστη (PII) είναι απαραίτητη. Τα Προσωπικά δεδομένα περιλαμβάνουν δεδομένα ή πληροφορίες που προσδιορίζουν την ταυτότητα ενός ατόμου, φύλλο, χώρα, email ή άλλα δεδομένα τα οποία μπορούν εύλογα να συνδεθούν με την ταυτότητα ενός φυσικού προσώπου. Τα δεδομένα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώριση ενός χρήστη με μοναδικό τρόπο μεταξύ άλλων, με σκοπό την εμφάνιση στοχευμένων διαφημίσεων, μηνυμάτων ή περιεχομένου.

Δεδομένα που δεν συνδέονται απαραίτητα με την ταυτότητα ενός φυσικού προσώπου μπορεί επίσης να συλλεχθούν, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι αποκλειστικά, διευθύνσεις IP, προγράμματα περιήγησης, λειτουργικό σύστημα, cookies, αναγνωριστικά διαφήμισης, το είδος της συσκευής κτλ.

Η διαδικασία Εγγραφής στην Ιστοσελίδα και η χρήση των υπηρεσιών μας απαιτεί την παροχή ενός ελάχιστου όγκου προσωπικών δεδομένων, όπως περιγράφεται παρακάτω.

Η Ιστοσελίδα συλλέγει τις παρεχόμενες από εσάς πληροφορίες κατά τη λήψη και χρήση αυτής. Η Εγγραφή στο momentos.gr είναι προαιρετική. Ωστόσο, κάποια από τα χαρακτηριστικά ή υπηρεσίες που προσφέρονται μπορεί να μην είναι διαθέσιμα σε χρήστες που δεν έχουν εγγραφεί.

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνει ο χρήστης οπουδήποτε στην Ιστοσελίδα μας προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της σωστής λειτουργίας των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη νομιμότητα των σχετικών συναλλαγών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο. Τέλος, με τη χρήση των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας, είναι δυνατόν να ζητούνται ή να συλλέγονται και άλλες πληροφορίες για στατιστικούς λόγους, οι οποίες ωστόσο είναι αποσυνδεδεμένες από τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη σύμφωνα με τα όσα ορίζει η νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Τα στοιχεία των χρηστών που μπορεί να συλλέξουμε τα χρησιμοποιούμε για τους παρακάτω σκοπούς

  • Για βέλτιστη εξυπηρέτηση. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε μας βοηθούν να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας και στην εξυπηρέτησή σας πιό αποτελεσματικά.
  • Για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν κάποιες αξιολογήσεις σας για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και των υπηρεσιών των συνεργατών που προβάλλονται μέσω του momentos.gr
  • Για να διεκπεραιώσουμε κάποια προσφορά, διαγωνισμό, έρευνα κ.α.
  • Για να στείλουμε Newsletters ή και άλλες προωθητικές προσφορές ή ενέργειες.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΡΙΤΑ ΜΕΡΗ

Ενδέχεται να μεταβιβάζουμε δεδομένα σε τρίτους συνεργάτες με σκοπό την παροχή μιας υπηρεσίας που ζητήσατε ή διαφημιστικής προσφοράς που προσφέρεται από εμάς ή τρίτους. Η μεταβίβαση πληροφοριών μεταξύ συνεργατών συμπεριλαμβάνει εφαρμογές ή ιστοσελίδες που ενσωματώνουν με API ή άλλο τρόπο τις υπηρεσίες μας και API ή υπηρεσίες με τις οποίες έχει συνδεθεί το Momentos.gr

ΔΙΚΤΥΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Ενδέχεται εντός της Ιστοσελίδας μας να προσφέρεται η δυνατότητα διαμοιρασμού σε Κοινωνικά Δίκτυα και άλλα συναφή εργαλεία που σας επιτρέπουν να μοιραστείτε τις δράσεις σας εντός της Ιστοσελίδασ με άλλες εφαρμογές, ιστοσελίδες ή μαζικά μέσα ενημέρωσης, και το αντίστροφο. Η χρήση τέτοιων χαρακτηριστικών επιτρέπει την ανταλλαγή πληροφοριών με τους φίλους σας ή το γενικό κοινό, ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχετε καθορίσει στο προσωπικό σας προφίλ. Παρακαλούμε ανατρέξτε στις πολιτικές απορρήτου αυτών των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς χειρίζονται τα δεδομένα σας.

PUSH NOTIFICATIONS

Η χρήση των push notification – ειδοποιήσεων απο το momentos.gr είναι καθαρά δική σας επιλογή εφόσον μπορείτε να μην τις αποδεχθείτε. Αν έχετε ήδη αποδεχθεί τη λήψη ειδοποιήσεων μπορείτε, στις περισσότερες περιπτώσεις να εξαιρεθείτε από τη λήψη των ειδοποιήσεων/ μηνυμάτων μεταβαίνοντας στις “Ρυθμίσεις” του προγράμματος περιήγησής σας και εντοπίζοντας τις αντίστοιχες ρυθμίσεις, και στη συνέχεια αλλάζοντας αυτές τις ρυθμίσεις για ορισμένες ή όλες τις ιστοσελίδες.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΗΣΤΗ

Εγγραφή στην Ιστοσελίδα

Η εγγραφή επισκεπτών ώς μέλη στην ιστοσελίδα μας είναι απενεργοποιημένη. 

Η εγγραφή λειτουργεί μόνο για επιχειρήσεις που θέλουν να διαφημίσουν και να προβάλλουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους μέσω του  Momentos.gr.
Οι επιχειρήσεις με δική τους ευθύνη υποβάλλουν τα στοιχεία τους, όπως διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, κοινωνικά δίκτυα, ιστότοπο, φωτογραφικό ή οπτικό υλικό τους κτλ. εφόσον μέρος της υπηρεσίας που τους παρέχουμε είναι η προβολή τους και η εύρεσή τους στον ηλεκτρονικό μας κατάλογο απο τους επισκέπτες του ιστότοπού μας.

Μετά την εγγραφή τους, τα παραπάνω στοιχεία λογαριασμού είναι δυνατό να προβάλλονται / τροποποιούνται ανά πάσα στιγμή και χωρίς επιβάρυνση κατόπιν επικοινωνίας με σχετικό αίτημα προς το Momentos.gr. Επίσης κατά την εγγραφή αποδέχονται αυτόματα την εισαγωγή του στη λίστα ενημερώσεων ώστε να λαμβάνουν ενημερώσεις-newsletters απο το Momentos, σχετικά με αναβαθμίσεις στις υπηρεσίες μας και διάφορες προτάσεις συνεργασίας,  από την οποία λίστα μπορoυn να διαγραφουν όποτε επιθυμουν.

Επικοινωνία μέσω Φόρμας Επικοινωνίας και Μεταβίβαση Προσωπικών Δεδομένων στις επιχειρήσεις που έχουν εγγραφεί στο momentos.gr

Για τη διεκπεραίωση μιας συνεργασίας η πληροφορίας με συνεργαζόμενη επιχείρηση, ο επισκέπτης της Ιστοσελίδας καλείται να δηλώσει το ονοματεπώνυμό του, το email του και το αίτημά του που θα βοηθήσουν στην παραπέρα συνεργασία του με την επιχείρηση, όπως δηλαδή θα έκανε αν πραγματοποιούσε μια τηλεφωνική επικοινωνία. Τα στοιχεία αυτά μπορεί να είναι του ίδιου του επισκέπτη ή οποιουδήποτε άλλου φυσικού προσώπου εκ μέρους του οποίου ο επισκέπτης πραγματοποιεί την επικοινωνία. Επίσης, ο επισκέπτης μπορεί προαιρετικά να δηλώσει και επιπλέον ειδικά σχόλια-reviews που αφορούν την υπηρεσία που πρόκειται να λάβει. Μέσω της φόρμας επικοινωνίας απο το προφίλ της επιχείρησης τα στοιχεία αυτά μεταβιβάζονται αυτόματα στην  επιχείρηση για της οποίας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ενδιαφέρεται ο επισκέπτης και μόνο σε αυτή, καθώς είναι απαραίτητα για τη παροχή των σχετικών υπηρεσιών.
Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις/μέλη μας δεσμέυονται ότι θα χειρίζονται τα στοιχεία αυτά ως εμπιστευτικά και ότι θα τα χρησιμοποιούν με αποκλειστικό σκοπό την υποστήριξη και εκτέλεση των υπηρεσιών τους. Τα στοιχεία αυτά διατηρούνται παράλληλα και στο αρχείο μας.

Σχόλια και Κριτικές

Οι επισκέπτες μέσω της Ιστοσελίδας έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ή να μήν υποβάλλουν σχόλια, κριτικές και βαθμολογίες. Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται χωρίς το δικό μας έλεγχο και έγκρισή τους ώστε να μην προσβάλλουν.

Στην περίπτωση που υποβάλλουν σχόλιο ή κριτική,
(α)το υλικό αυτό των χρηστών εμφανίζεται στην Ιστοσελίδα μας,
(β)μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να τοποθετηθεί (πλήρως ή εν μέρει)  σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, newsletters, πλατφόρμες ειδικών προωθητικών ενεργειών, εφαρμογές και άλλα δίκτυα που ανήκουν, φιλοξενούνται, χρησιμοποιούνται ή ελέγχονται από το Momentos.gr.

Σε κάθε περίπτωση, το εν λόγω υλικό δεν θα συμπεριλαμβάνει τυχόν προσωπικά δεδομένα του επισκέπτη ενώ με τον ίδιο τον επισκέπτη θα συνδέεται μόνο με το όνομα χρήστη(ψευδώνυμο) που έχει δηλώσει κατά την υποβολή του σχολίου του ώστε να διασφαλίζεται η ανωνυμία του.

Διασύνδεση με ιστοσελίδες τρίτων

Μέσω της Ιστοσελίδας μας, ο επισκέπτης / χρήστης / μέλος δύναται να έχει πρόσβαση σε άλλες ιστοσελίδες τρίτων μερών όπως ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης σαν το facebook, το instagram, το twitter κτλ. Σε κάθε περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης / μέλος κάνει χρήση της υπηρεσίας αυτής, λαμβάνει χώρα ανταλλαγή πληροφοριών με τις εν λόγω ιστοσελίδες και οι πληροφορίες που μοιράζεται θα διέπονται από τις εκάστοτε πολιτικές απορρήτου τους. Ο επισκέπτης / χρήστης / μέλος καλείται να τροποποιεί τις ρυθμίσεις απορρήτου του λογαριασμού του στις ιστοσελίδες αυτές απευθείας. Το momentos.gr δεν ελέγχει τις πολιτικές απορρήτου των εν λόγω τρίτων μερών και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη ή υποχρέωση για τις δράσεις των εν λόγω τρίτων.

Cookies

Για να μπορούν να προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, οι περισσότερες εταιρείες χρησιμοποιούν αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα session cookies χρησιμοποιούνται μόνο για να αναγνωρίσουν ότι μπαίνετε στο site, ώστε να μη χρειάζεται να σας ζητείτε password σε όλες τις σελίδες που περιλαμβάνουν συναλλαγή στοιχείων. Αυτά σβήνονται αμέσως αφού φύγετε από το site. Το Momentos.gr  χρησιμοποιεί session cookies: για να μη σας ζητάμε συνεχώς password όταν επισκέπτεστε τις διάφορες σελίδες μας, θα πρέπει να σας αναγνωρίζουμε όταν εισέρχεστε στον ιστότοπό μας. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να ορίσει στο πρόγραμμα περιήγησής του να αρνηθεί τα cookies ή να ειδοποιηθεί κατά την αποστολή cookies. Στην περίπτωση που αρνηθείτε, σημειώστε οτι ορισμένα τμήματα του Momentos.gr μπορεί να μη λειτουργούν σωστά.

Περισσότερα για τη σχέση μεταξύ χρηστών μελών και επιχειρήσεων μπορείτε να δείτε στους όρους χρήσης & προϋποθέσεις της ιστοσελίδας μας, τους οποίους πρέπει να αποδεχθείτε κατά την εγγραφή σας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ακολουθούμε αυστηρά μέτρα ασφαλείας για μή εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, τροποποίηση, αποκάλυψη ή καταστροφή των προσωπικών σας στοιχείων όπως όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης και διάφορων δεδομένων που είναι αποθηκευμένα στο Momentos.gr

Δεν εμπορευόμαστε ούτε εκμισθώνουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους!
Μπορεί να μοιραστούμε γενικές συγκεντρωτικές δημογραφικές πληροφορίες που δεν συνδέονται με προσωπικές πληροφορίες ταυτοποίησης σχετικά με τους επισκέπτες και τα μέλη του ιστότοπού μας με τους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες και τους διαφημιζόμενους για τους σκοπούς που περιγράφονται παραπάνω. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών για να μας βοηθήσουν να λειτουργήσουμε την επιχείρησή μας και τον ιστοτοπό μας ή να διαχειριστούν δραστηριότητες εκ μέρους μας, όπως αποστολή ενημερωτικών δελτίων ή ερευνών. Μπορούμε να μοιραστούμε αυτές τις πληροφορίες με αυτούς τους τρίτους συνεργάτες για αυτούς και μόνο τους περιορισμένους σκοπούς υπό την προϋπόθεση οτι μας έχετε δώσει την άδεια.

ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ / ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Το Momentos.gr ενδέχεται να παραχωρήσει δεδομένα προς τις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομικού αιτήματός προκειμένου να:

  • Συμμορφωθεί με εφαρμοστέους νόμους
  • Ανταποκριθεί σε κυβερνητικές έρευνες (ή έρευνες από νομικές, κυβερνητικές ή ημι-κυβερνητικές ή τοπικές ή Αρχές Προστασίας διαδικτύου οποιουδήποτε είδους)
  • Συμμορφωθεί με έγκυρη νομική διαδικασία
  • Προστατεύσει τα δικαιώματα και περιουσία της, την Ιστοσελίδα ή / και άλλους χρήστες της Ιστοσελίδας

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι του Momentos.gr που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με την Momentos.gr επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήσης της φόρμας επικοινωνίας η οποία παρέχεται στο παρακάτω σύνδεσμο https://momentos.gr/contact-us/

Ο χρήστης / μέλος μπορεί να επικοινωνήσει οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση με το Momentos.gr προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη του προσωπικού του λογαριασμού, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του καθώς και την εξαίρεσή του από τη λήψη ηλεκτρονικών ενημερωτικών μηνυμάτων. Κατά την ενημέρωση των προσωπικών στοιχείων, το Μomentos.gr ενδέχεται να ζητήσει από τον χρήστη / μέλος να επαληθεύσει την ταυτότητά του προτού να μπορέσει να ικανοποιήσει το αίτημά του. Επισκέπτες / χρήστες της Ιστοσελίδας που είναι ανήλικοι δεν έχουν δικαίωμα εγγραφής ως μέλη και συνεπώς δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Ο κάτοχος λογαριασμού στην Ιστοσελίδα (μέλος) είναι απολύτως υπεύθυνος για κάθε χρήση και διατήρηση της μυστικότητας και ασφάλειας του κωδικού του και οφείλει να γνωστοποιεί αμέσως στο Momentos.gr οποιαδήποτε χρήση του λογαριασμού του από τρίτο χωρίς εξουσιοδότηση καθώς και οποιαδήποτε άλλη περίπτωση παραβίασης του ηλεκτρονικού του λογαριασμού. To Momentos.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και έχει υιοθετήσει διαδικασίες οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που ο χρήστης / μέλος παρέχει μέσω της Ιστοσελίδας, για όσο χρονικό διάστημα είναι εγγεγραμμένος στις υπηρεσίες της. Μόνο εξουσιοδοτημένοι διαχειριστές έχουν πρόσβαση σε αυτά, όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο. Τα στοιχεία αυτά διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

To Momentos.gr διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει ή να τροποποιεί την Πολιτική Απορρήτου σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, χωρίς ειδοποίηση των χρηστών / μελών. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στην Πολιτική Απορρήτου θα τίθενται σε ισχύ αμέσως, δηλαδή από την ανάρτησή τους στην Ιστοσελίδα. Κάθε χρήση της Ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους του χρήστη / μέλους των αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών.

Ημερομηνία τελευταίας αναθεώρησης 13/02/2019