Υπάρχει κόστος ή κάποια δέσμευση αν καταχωρηθώ; - MOMENTOS - H ζωή είναι στιγμές...

Τι είναι το Momentos.gr

Το Momentos.gr πρόκειται για έναν εξειδικευμένο  κατάλογο επιχειρήσεων και επαγγελματιών γάμου.

To momentos.gr είναι πολύ περισσότερα από απλά λόγια, προϊόντα και υπηρεσίες.
Έχει μοντέρνο, υψηλής αισθητικής σχεδιασμό και όμορφη εύχρηστη παρουσίαση με συνδυασμό γραφικών και εικόνων ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Ο γραφικός σχεδιασμός αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε επιχείρησης και αυτό ισχύει τόσο για την εικόνα μας όσο και για την εικόνα των συνεργατών επαγγελματιών που θα καταχωρηθούν στο momentos.gr
Έχουμε διατηρήσει μια υψηλή αισθητικά παρουσίαση των επαγγελματιών μας όπως άλλωστε αρμόζει και στην κατηγορία του Γάμου.

Follow Us On Social Media:

 

Υπάρχει κόστος ή κάποια δέσμευση αν καταχωρηθώ;

Στο momentos.gr είμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα !

Η καταχώρηση σου στον κατάλογο επαγγελματιών του momentos.gr και η προβολή σου στην λίστα επαγγελματιών του ηλεκτρονικού μας κατάλογου είναι δωρεάν και για όσο ισχύει η δική μας παρουσία στο διαδίκτυο. Καταχώρησε όσες επιχειρήσεις θέλεις!

Στόχος μας είναι να ενώσουμε την Ελληνική αγορά του κλάδου και να φέρουμε όλους τους ειδικούς σε μία σελίδα, προσφέροντας έτσι στους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, δωρεάν πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο σε έγκυρες και αξιόπιστες πληροφορίες για τις επιχειρήσεις, τα καταστήματα και τους επαγγελματίες που έχουν καταχωρηθεί. Ολες οι καταχωρήσεις πρίν δημοσιευτούν περνούν πρώτα απο δική μας έγκριση και έτσι μπορούμε να ελέγχουμε για την αξιοπιστία τους.

Οποιαδήποτε άλλη προβολή εκτός της λίστας επαγγελματιών, πχ. προβολή στην αρχική σελίδα ώς featured επιχείρηση, banner σε διάφορα σημεία της ιστοσελίδας, ειδικό άρθρο στο blog μας για προβολή των υπηρεσιών σου και πολλές άλλες ακόμα δυνατότητες έξτρα προβολής θα κοστολογούνται ανάλογα, μετά απο συζήτηση και αποστολή δικής μας προσφοράς.

Όταν έρθει η ώρα που θα αποφασίσεις να φύγεις απο την παρέα μας, μπορείς να διακόψεις την προβολή σου στο momentos.gr πολύ απλά διαγράφοντας την καταχώρησή σου.

Αν δεν επιθυμείς να κάνεις άλλη καταχώρηση και θέλεις τη διαγραφή του λογαριασμού και των προσωπικών σου δεδομένων μας στέλνεις ενα αίτημα στο