Ενέργειες Marketing & Διαφήμισης - MOMENTOS - H ζωή είναι στιγμές...

Τι είναι το Momentos.gr

Το Momentos.gr πρόκειται για έναν εξειδικευμένο  κατάλογο επιχειρήσεων και επαγγελματιών γάμου.

To momentos.gr είναι πολύ περισσότερα από απλά λόγια, προϊόντα και υπηρεσίες.
Έχει μοντέρνο, υψηλής αισθητικής σχεδιασμό και όμορφη εύχρηστη παρουσίαση με συνδυασμό γραφικών και εικόνων ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Ο γραφικός σχεδιασμός αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε επιχείρησης και αυτό ισχύει τόσο για την εικόνα μας όσο και για την εικόνα των συνεργατών επαγγελματιών που θα καταχωρηθούν στο momentos.gr
Έχουμε διατηρήσει μια υψηλή αισθητικά παρουσίαση των επαγγελματιών μας όπως άλλωστε αρμόζει και στην κατηγορία του Γάμου.

Follow Us On Social Media:

 

Ενέργειες Marketing & Διαφήμισης

Όπως ήδη γνωρίζεις, το κόστος διαφήμισης της ιστοσελίδας σου στο google, facebook και σε άλλα μέσα διαφήμισης είναι αρκετά υψηλό!

Το momentos κατά περιόδους διαφημίζεται μέσω Google Adwords, Facebook Ads και Instagram Ads τα οποία αποτελούν ένα σίγουρο μέσο στοχευόμενης διαφήμισης στον κλάδο που αφορά τους Γάμους.

Παράλληλα με τη δική μας διαφήμιση, διαφημίζεσαι κι εσύ ως επαγγελματίας χωρίς κανένα κόστος διαφήμισης. Αναφορικά, μέσα σε 1 χρόνο λειτουργίας και προβολής του το momentos.gr έχει καταφέρει να βρεθεί στη 2η θέση των αποτελεσμάτων επαγγελματιών γάμου στην αναζήτηση του Google.

Μέσω των social media accounts του Momentos σε Facebook, Instagram και Pinterest προβάλλουμε συνεχώς τους επαγγελματίες που έχουν καταχωρηθεί κρατώντας τους επισκέπτες μας σε άμεση ενημέρωση και επικοινωνία.

Το momentos.gr αποστέλλει Εβδομαδιαίο Newsletter (Ηλεκτρονικό Ενημερωτικό Δελτίο) κατα βάση σε μελλόνυμφους που έχουν δηλώσει ενδιαφέρον και έχουν εγγραφεί στην υπηρεσία ηλεκτρονικής ενημέρωσης. Έτσι εξασφαλίζεις συνεχή και εξειδικευμένη προβολή κατευθείαν στο target group που σε ενδιαφέρει.