Ας Γνωριστούμε - MOMENTOS - H ζωή είναι στιγμές...

Τι είναι το Momentos.gr

Το Momentos.gr πρόκειται για έναν εξειδικευμένο  κατάλογο επιχειρήσεων και επαγγελματιών γάμου.

To momentos.gr είναι πολύ περισσότερα από απλά λόγια, προϊόντα και υπηρεσίες.
Έχει μοντέρνο, υψηλής αισθητικής σχεδιασμό και όμορφη εύχρηστη παρουσίαση με συνδυασμό γραφικών και εικόνων ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Ο γραφικός σχεδιασμός αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε επιχείρησης και αυτό ισχύει τόσο για την εικόνα μας όσο και για την εικόνα των συνεργατών επαγγελματιών που θα καταχωρηθούν στο momentos.gr
Έχουμε διατηρήσει μια υψηλή αισθητικά παρουσίαση των επαγγελματιών μας όπως άλλωστε αρμόζει και στην κατηγορία του Γάμου.

Follow Us On Social Media:

 

Ας Γνωριστούμε

Η ιδέα του Momentos

Αγαπητοί αναγνώστες, σας καλωσορίζουμε στο momentos.gr

Αναζητούσαμε να καλλιεργήσουμε και να φτιάξουμε ένα χώρο όπου θα μπορούσαμε να θέσουμε σε λειτουργία όλες τις ανησυχίες, τις ιδέες και το μεράκι μας για κάθετι όμορφο, χειροποίητο, μοναδικό και καλόγουστο που αφορά το θεσμό του γάμου.

Με αυτη την αφορμή, σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα που να μπορείς να προγραμματίσεις τον γάμο σου και όλες του τις διαδικασίες (που πίστεψέ μας είναι πολλές!) με ευκολία και από την άνεση του σαλονιού σου. Που κάποιος άλλος να χει ψάξει και να χει βρει πρώτα για σένα όλα όσα χρειάζεσαι κι όλα όσα δε φαντάζεσαι.

Έτσι, γεννήθηκε το Momentos,που θα γίνει το δεξί σου χέρι στη διοργάνωση της πιό όμορφης μέρας της ζωής σου.

Όραμα & Στόχοι

Ο πιό σημαντικός στόχος του Momentos, που είναι και η αφορμή της δημιουργίας του είναι οι μελλόνυμφοι φυσικά!

Η ομάδα του Momentos συγκεντρώνει μέσα από ποιοτική επιλογή ό,τι πιο κομψό, πρωτότυπο, όμορφο και προσιτό υπάρχει για να γίνει κομμάτι της πιό ονειρεμένης σου στιγμής!

Φυσικά, απο μία τέτοια πλατφόρμα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα πιό βασικά εργαλεία για μελλόνυμφους ώστε να γίνει η δουλειά σου με άνεση:

  • Εύρεση Επαγγελματιών Γάμου με βάση τις ανάγκες σου,
  • Επικοινωνία με τους Επαγγελματίες Γάμου και Ζήτηση Προσφοράς,
  • Εργαλεία Οργάνωσης Γάμου (Λίστα Καλεσμένων, Budget, To Do List, Οργάνωση Δεξίωσης ή Πάρτυ Γάμου),