MOMENTOS - H ζωή είναι στιγμές... - Νέες Τάσεις και Tips για το Γάμο σου

Τι είναι το Momentos.gr

Το Momentos.gr πρόκειται για έναν εξειδικευμένο  κατάλογο επιχειρήσεων και επαγγελματιών γάμου.

To momentos.gr είναι πολύ περισσότερα από απλά λόγια, προϊόντα και υπηρεσίες.
Έχει μοντέρνο, υψηλής αισθητικής σχεδιασμό και όμορφη εύχρηστη παρουσίαση με συνδυασμό γραφικών και εικόνων ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Ο γραφικός σχεδιασμός αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε επιχείρησης και αυτό ισχύει τόσο για την εικόνα μας όσο και για την εικόνα των συνεργατών επαγγελματιών που θα καταχωρηθούν στο momentos.gr
Έχουμε διατηρήσει μια υψηλή αισθητικά παρουσίαση των επαγγελματιών μας όπως άλλωστε αρμόζει και στην κατηγορία του Γάμου.

Follow Us On Social Media:

Ποιους θα καλέσετε στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας;

Σίγουρα θα έχετε ακούσει απο φίλους και γνωστούς οτι το πιό δύσκολο κομμάτι στην οργάνωση του γάμου τους ήταν η δημιουργία της λίστας με τους καλεσμένους. Δυστυχώς, απο προσωπική εμπειρία θα συμφωνήσω με όλους τους προλαλήσαντες!

Δύσκολη υπόθεση! Καυγάδες με τους γονείς, τσακωμοί και γκρίνιες με τα πεθερικά…

Όλα αυτά μπορείτε να τα αποφύγετε, αν οργανωθείτε σωστά και ψύχραιμα.

Για να μπούμε στο θέμα…
Αρχικά, υπολογίστε πόσα χρήματα μπορείτε να διαθέσετε στη δεξίωση, σαν ζευγάρι και πόσα η κάθε οικογένεια. Μέσα στα έξοδα της δεξίωσης εκτός απο το φαγητό και τα ποτά, να συμπεριλάβετε και το στολισμό, τη μουσική, την είσοδο του ζευγαριού και πολλά άλλα που θα προκύψουν. Βάλτε τα όλα κάτω και αρχίστε τους υπολογισμούς. Πόσα χρήματα διαθέτετε, πόσους καλεσμένους έχετε και πόσο θα σας κοστίσει το κάθε άτομο!

Έπειτα ξεκινάτε έρευνα για το μέρος που θέλετε να γίνει η δεξίωσή σας, βάσει αυτού του τελικού κόστους. Εδώ χρειάζεται προσοχή, γιατί αν μιλάμε για εναν γάμο σε κτήμα θα πρέπει να καλύψετε το μεγαλύτερο μέρος για να μη δείχνει άδειο.. και αντίστοιχα σε εναν πιο μικρό χώρο θα πρέπει να μειώσετε τους καλεσμένους σας για να μήν είναι στριμωγμένοι!  Καθοριστικό ρόλο σε αυτή την απόφαση θα παίξει φυσικά και το τί είδους γάμο θέλετε να κάνετε. Θέλετε κλειστό γάμο με εκλεκτούς φίλους και κοντινούς συγγενείς που θα δημιουργήσουν ενα ζεστό κλίμα ή θελετε εναν ανοιχτό γάμο γιατί όλοι οι καλοί χωράνε; Αυτό εξαρτάται από εσάς!

Εδώ έρχεται η στιγμή που έχετε αποφασίσει το μέρος και πρέπει να επιλέξετε αν θα αναλάβετε σαν ζευγάρι όλα τα έξοδα της δεξίωσης για να είστε ελεύθεροι στην απόφαση ποιούς θα καλέσετε και ποιούς όχι χωρίς να εμπλακούν οι γονείς που θα καλέσουν μέχρι και τον τελευταίο ξάδελφο που έχει ξενιτευτεί στην Αυστραλία και έχετε να δείτε απο μωρό ή να αναλάβουν τα εξοδα και να βοηθήσουνε οι γονείς και να τους κάνετε τη χάρη να σας καμαρώσει όλο το οικογενειακό δέντρο!

Τελικό ξεσκαρτάρισμα της λίστας… ναι δεν το γλιτώνετε!
Αυτή η λίστα δεν μικραίνει ποτέ!

Εκεί θα πρέπει εκείνος με τους περισσότερους συγγενείς και καλεσμένους να εξετάσει για μια τελευταία φορά τη λίστα, ώστε να μειωθεί λίγο ακόμα και να φτάσετε στο επιθυμητό μέγεθος καλεσμένων.

Το πάν είναι να ξεκινήσετε αυτή τη διαδικασία με τη σκέψη οτι δεν αξίζει να τσακώνεστε για πράγματα και καταστάσεις για μια τόσο όμορφη στιγμή. Να μην σας πιάνει πανικός  και με συζήτηση, ευγενικό τρόπο και λίγη διπλωματία να μπορέσετε να επηρεάσετε τις οικογένειές σας θετικά και τελικά να καταλήξετε όλοι μαζί σε μια λίστα καλεσμένων που θα μείνουν όλοι ικανοποιημένοι.

Αυτή θα είναι η δική σας μέρα, γεμίστε την με όμορφες αναμνήσεις!

Όλα τα αλλα… θα είναι απλά παρελθόν που θα το συζητάτε αργότερα και θα γελάτε.

No Comments

Post A Comment