Παραμυθένια Boho Styled Shoot by Irida Photography

Τι είναι το Momentos.gr

Το Momentos.gr πρόκειται για έναν εξειδικευμένο  κατάλογο επιχειρήσεων και επαγγελματιών γάμου.

To momentos.gr είναι πολύ περισσότερα από απλά λόγια, προϊόντα και υπηρεσίες.
Έχει μοντέρνο, υψηλής αισθητικής σχεδιασμό και όμορφη εύχρηστη παρουσίαση με συνδυασμό γραφικών και εικόνων ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Ο γραφικός σχεδιασμός αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε επιχείρησης και αυτό ισχύει τόσο για την εικόνα μας όσο και για την εικόνα των συνεργατών επαγγελματιών που θα καταχωρηθούν στο momentos.gr
Έχουμε διατηρήσει μια υψηλή αισθητικά παρουσίαση των επαγγελματιών μας όπως άλλωστε αρμόζει και στην κατηγορία του Γάμου.

Follow Us On Social Media:

irida photography videography

Παραμυθένια Boho Styled Shoot by Irida Photography

Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σου την παραμυθένια Boho Styled Shoot απο Irida Photography Videography που έλαβε μέρος σε μια απο τις ομορφότερες αίθουσες δεξιώσεων της Θεσσαλονίκης Etherial ανάμεσα στους υπέροχους κήπους της!

Συνδυάζοντας την ζεστασιά του καλοκαιρινού ήλιου και την φρεσκάδα και δροσιά αυτού του υπέροχου ζευγαριού, η Irida Photography Videography κατάφεραν να αποδόσουν τον ανάλαφρο και ανεπιτήδευτο τρόπο που χαρακτηρίζει κάθε τους φωτογραφία τον έρωτα, την ανεμελιά και την αίγλη των καλοκαιρινών γάμων στην Ελλάδα!

Δές μέρος της φωτογράφησης και πάρε ιδέες και για τον δικό σου γάμο!

Wedding Venue: Etherial
Νυφικό
: Art Novias
Photoshoot: Irida Photography Videography
Hair Stylist: Gary Madrous
Make Up Artist: Sophistic Beauty
Florist: Flower Gallery

No Comments

Post A Comment