Όροι Χρήσης - MOMENTOS - H ζωή είναι στιγμές...

Τι είναι το Momentos.gr

Το Momentos.gr πρόκειται για έναν εξειδικευμένο  κατάλογο επιχειρήσεων και επαγγελματιών γάμου.

To momentos.gr είναι πολύ περισσότερα από απλά λόγια, προϊόντα και υπηρεσίες.
Έχει μοντέρνο, υψηλής αισθητικής σχεδιασμό και όμορφη εύχρηστη παρουσίαση με συνδυασμό γραφικών και εικόνων ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Ο γραφικός σχεδιασμός αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε επιχείρησης και αυτό ισχύει τόσο για την εικόνα μας όσο και για την εικόνα των συνεργατών επαγγελματιών που θα καταχωρηθούν στο momentos.gr
Έχουμε διατηρήσει μια υψηλή αισθητικά παρουσίαση των επαγγελματιών μας όπως άλλωστε αρμόζει και στην κατηγορία του Γάμου.

Follow Us On Social Media:

Όροι Χρήσης

Οι παρόντες Όροι Χρήσης περιγράφουν τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν για τη χρήση των υπηρεσιών του Momentos.

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο, δηλώνετε ότι αποδέχεστε τους παρόντες Όρους. Αν δεν συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους, παρακαλώ μην χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε τους παρόντες Όρους από καιρό σε καιρό χωρίς προειδοποίηση.
Η παρούσα συμφωνία δεν μπορεί να αλλαχθεί ή τροποποιηθεί από εσάς με οποιονδήποτε τρόπο.

Το Momentos είναι μια καινοτόμος δικτυακή κοινότητα για τη βιομηχανία γάμου.

Δεν είναι γαμήλιο προϊόν ή εκπρόσωπος συγκεκριμένα κάποιου προμηθευτή.

Οι επισκέπτες μας συνήθως περιλαμβάνουν τις μελλοντικές νύφες και γαμπρούς, τους νεόνυμφους , συγγενείς τους και τους καλεσμένους του γάμου που θα αναφέρονται παρακάτω ώς Επισκέπτες και εταιρείες και άλλα τρίτα μέρη που προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με γάμους που θα αναφέρονται παρακάτω ώς Μέλη Προμηθευτών.

Εμείς και η ιστοσελίδα μας λειτουργούμε αποκλειστικά ως μεσάζων ψηφιακός χώρος σύνδεσης των  Επισκεπτών και των Μελών Προμηθευτών για συγκεκριμένο τύπο υπηρεσίας ή προϊόντος. Δεν συμμετέχουμε στην πραγματική συναλλαγή μεταξύ τους και δεν υποστηρίζουμε κανένα συγκεκριμένο Μέλος Προμηθευτή.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Αποδέχεστε τα ακόλουθα:

Το Momentos δεν παρέχει κανένα από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που διαφημίζονται ή προσφέρονται από τα Μέλη Προμηθευτών. Δεν υποστηρίζουμε κανένα μέλος προμηθευτών, ούτε εγγυόμαστε την ποιότητα των προϊόντων ή υπηρεσιών του. Οποιεσδήποτε και όλες οι επικοινωνίες, η αλληλογραφία, οι προφορικές ή γραπτές ή οι εγγυήσεις ή οι δηλώσεις που γίνονται σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω του χώρου μας δεν παρέχονται από εμάς και είναι αποκλειστικά και μόνο μεταξύ εσάς (Επισκέπτες) και του Μέλους Προμηθευτή. Οποιαδήποτε συναλλαγή πραγματοποιείτε με Μέλος προμηθευτή είναι αυστηρά μεταξύ εσάς(Επισκέπτες) και του Μέλους Προμηθευτή και το Momentos δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος της συναλλαγής αυτής. Οποιαδήποτε διαφωνία έχετε με ένα Μέλος Προμηθευτή είναι μεταξύ εσάς (Επισκέπτες) και του Μέλους Προμηθευτή και εμείς ώς Momentos δεν θα συμμετάσχουμε σε αυτήν τη διαφορά.

Χρησιμοποιούμε τεχνικές για να βοηθήσουμε στην επαλήθευση της ταυτότητας των Μελών Προμηθευτών όταν εγγράφονται στον ιστότοπό μας.  Ωστόσο, η Momentos δεν μπορεί και δεν θα εγγυηθεί την ταυτότητα του κάθε παρόχου υπηρεσιών, ικανότητες ή ότι έχει λάβει όλες τις απαιτούμενες άδειες, ή ότι συμμορφώνεται με όλους τους ισχύοντες νόμους.

Έχουμε εφαρμόσει ένα σύστημα διαχείρισης σχολίων που διαχειρίζεται ο επισκέπτης για να σας βοηθήσει να αξιολογήσετε τα Μέλη Προμηθευτών με τα οποία σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές. Επιπλέον, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οι πληροφορίες που παρέχονται από ή σχετικά με τα Μέλη Προμηθευτών στον ιστότοπο είναι ακριβείς. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Momentos ως σημείο εκκίνησης για τον εντοπισμό επιχειρήσεων για την παροχή των προϊόντων και των υπηρεσιών που χρειάζεστε για το γάμο σας και στη συνέχεια να πραγματοποιήσετε τη δική σας έρευνα για να βεβαιωθείτε ότι οι επιχειρήσεις που επιλέγετε να συνεργαστείτε είναι κατάλληλες για εσάς.

Αναγνωρίζετε οτι τα Μέλη Προμηθευτών δεν μπορούν να λαμβάνουν τα στοιχεία επικοινωνίας σας, εκτός αν τους τα παραχωρήσετε οι ίδιοι, μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας με τον Προμηθευτή ή αν επιθυμείτε το Momentos.gr να κάνει ερευνα αγοράς εκ μέρους σας για τις υπηρεσίες γάμου που επιθυμείτε όπου θα χρειαστεί να δώσουμε τα στοιχεία σας στον Προμηθευτή που σας ενδιαφέρει για την μεταξύ σας συνεργασία.


Οι επισκέπτες στο momentos έχουν απεριόριστη πρόσβαση στα εργαλεία οργάνωσης γάμου εντελώς δωρεάν!

ΜΕΛΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ

Αποδέχεστε τα ακόλουθα:

Το Momentos δεν υποστηρίζει κάποιο Μέλος Προμηθευτή, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του περισσότερο απο κάποιου άλλου.
Το Momentos έχει ώς σκοπό τη διαφήμιση των Μελών Προμηθευτών και την εύρεσή τους απο τους εδνιαφερόμενους επισκέπτες και όλες οι επιχειρήσεις έχουν ίση αντιμετώπιση. Στόχος μας είναι να σας διαφημίζουμε και να προβάλουμε το προφίλ της επιχείρησής σας για όσο εσείς επιθυμείτε.

Οι ενδιαφερόμενοι Επισκέπτες δεν καλούνται μέσω του momentos.gr να μας δώσουν πληροφορίες και στοιχεία για τον εαυτό τους εκτός αν οι ίδιοι το επιλέξουν μέσω της φόρμας επικοινωνίας του επαγγελματικού σας προφίλ ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας του momentos.gr. Αν και εφόσον ο Επισκέπτης ενδιαφερθεί για μια υπηρεσία και επιθυμεί το momentos να κάνει έρευνα αγοράς εκ μέρους του ώστε να βρεί τα κατάλληλα μέλη Προμηθευτών με βάση το budget του και τα στοιχεία που επιθυμεί,  μόνον και μόνο τότε το momentos.gr μπορεί να ζητήσει απο τα μέλη Προμηθευτών εάν καταφέρουν και κλείσουν συμφωνία με τον ενδιαφερόμενο, ενα μικρό ποσοστό επί της τελικής τιμής του προϊόντος, ώς μεσάζων και πάντα κατόπιν συνενόησης με τα μέλη Προμηθευτών και εφόσον τα ίδια ενδιαφέρονται για την συνεργασία αυτή, αλλά δεν είμαστε υπεύθυνοι στο να σας βοηθήσουμε να καταλήξετε σε συμφωνία με τους ενδιαφερόμενους.

Δεν μπορούμε και δεν θα επαληθεύσουμε αυτές τις πληροφορίες ούτε θα εγγυηθούμε τη δυνατότητα των ενδιαφερόμενων Επισκεπτών να ολοκληρώσουν την πληρωμή για οποιοδήποτε από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους παρέχετε. Οποιαδήποτε συναλλαγή πραγματοποιείτε με έναν ενδιαφερόμενο είναι αυστηρά μεταξύ εσάς (Μέλη Προμηθευτών) και του ενδιαφερόμενου, και η Momentos δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος σε αυτή τη συναλλαγή.

Τα Μέλη Προμηθευτών δεσμέυεστε στους παρόντες όρους & προϋποθέσεις της ιστοσελίδας μας ότι θα χειρίζεστε τα στοιχεία που λαμβάνεται μέσω της φόρμας επικοινωνίας του προφίλ σας απο τους ενδιαφερόμενους Επισκέπτες ως εμπιστευτικά και ότι θα τα χρησιμοποιείτε με αποκλειστικό σκοπό την υποστήριξη και εκτέλεση των υπηρεσιών σας. Τα στοιχεία αυτά θα διατηρούνται παράλληλα και στο αρχείο μας.

Είστε υπεύθυνοι για την παράδοση των αγαθών ή των υπηρεσιών σας και τη συμμόρφωση με όλους τους ισχύοντες νόμους. Κάθε διαφωνία που έχετε με ένα Ενδιαφερόμενο Επισκέπτη είναι μεταξύ εσας (Μέλη Προμηθευτών) και του Ενδιαφερόμενου Επισκέπτη και δεν θα συμμετάσχουμε σε αυτή τη διαμάχη. Τα Μέλη Προμηθευτών πρέπει να παραθέτουν το αληθές και σωστό όνομα της επιχείρησής τους στον ιστότοπο και αν υπάρχει αλλαγή σε αυτό να μας ενημερώνουν ανάλογα.

Επίσης κατά την εγγραφή σας αποδέχεστε αυτόματα την εισαγωγή σας στη λίστα ενημερώσεων ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις-newsletters απο το Momentos, σχετικά με αναβαθμίσεις στις υπηρεσίες μας και διάφορες προτάσεις συνεργασίας από την οποία λίστα μπορείτε να διαγραφείτε όποτε επιθυμείτε.


Δεν υπάρχει καμία δέσμευση για πληρωμή ούτε γίνεται κάποια πληρωμή online για την προβολή σας στην λίστα επαγγελματιών του ηλεκτρονικού μας κατάλογου. Η καταχώρησή σας είναι δωρεάν και για όσο ισχύει η δική μας παρουσία στο διαδίκτυο.

Οποιαδήποτε άλλη προβολή εκτός της λίστας επαγγελματιών, πχ. προβολή στην αρχική σελίδα ώς featured επιχείρηση, banner σε διάφορα σημεία της ιστοσελίδας, ειδικό άρθρο στο blog μας για προβολή των υπηρεσιών σας και πολλές άλλες ακόμα δυνατότητες έξτρα προβολής θα κοστολογούνται ανάλογα, μετά απο συζήτηση και αποστολή δικής μας προσφοράς.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η συμμετοχή στο Momentos είναι διαθέσιμη μόνο σε οντότητες και άτομα ηλικίας τουλάχιστον 18 ετών που μπορούν να συνάψουν νομικά δεσμευτικές συμβάσεις σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο. Οι υπηρεσίες μας δεν είναι διαθέσιμες σε ανηλίκους. Η συμμετοχή στο Momentos είναι άκυρη όταν δεν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις.

Τα μέλη που πραγματοποιούν πωλήσεις αγαθών και υπηρεσιών πρέπει να διαθέτουν έγκυρη άδεια εκμετάλλευσης επιχειρήσεων, ανάλογα με την περίπτωση.

Με τη συμμετοχή σας στο Momentos, συμφωνείτε να

 • μας παρέχετε ακριβείς και πλήρεις πληροφορίες για τον εαυτό σας και να ενημερώνετε τις πληροφορίες αυτές όπως απαιτείται
 • συμμορφώνεστε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας Συμφωνίας, τις Οδηγίες Κοινότητας του Momentos,
 • διασφαλίσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας
 • να είστε υπεύθυνοι για όλη τη δραστηριότητα του λογαριασμού μέλους σας.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Οι επισκέπτες και τα μέλη του Momentos δεν επιτρέπεται:

 • να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό με όνομα άλλου
 • να δημιουργήσουν περισσότερους από έναν λογαριασμούς
 • να χρησιμοποιήσουν λογαριασμό άλλου
 • να χρησιμοποιήσουν την Ιστοσελίδα για να την παραβιάσουν , να ενθαρρύνουν άλλους να το πράξουν ή να δώσουν οδηγίες για το πώς να το επιχειρίσουν.
 • η συλλογή πληροφοριών σχετικά με τα Μέλη του Momentos συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της χρήσης robots, spiders ή παρόμοιων μέσων
 • vα χρησιμοποιήσουν πληροφορίες απο το Momentos για να στείλουν ανεπιθύμητα μηνύματα στα Μέλη
 • να πράξουν οτιδήποτε παρεμποδίζει ή επιβαρύνει υπερβολικά το Site (όπως καθορίζεται από το Momentos, κατά την κρίση μας)
 • να συμπεριλάβουν διαφημιστικό στο όνομα του καταστήματος του μέλους προμηθευτή
 • να παραβιασουν τους όρους της παρούσας συμφωνίας

Το Momentos διατηρεί το δικαίωμα να αναστέλλει την ιδιότητα Μέλους Προμηθευτή ή Επισκέπτη και / ή να ακυρώνει τη σύμβαση οποιουδήποτε Μέλους Προμηθευτή που επιδίδεται σε προσβλητική και επιζήμια συμπεριφορά, συμπεριλαμβανομένης συμπεριφοράς που προκαλεί σοκ, προσβάλλει ή ενοχλεί την κοινότητα του Momentos, τα δημόσια ήθη και την ευπρέπειά μας, με την πραγματοποίηση ρατσιστικών, διακριτικών ή προσβλητικών σχολίων σχετικά με τις ιδιότητες του Momentos και των μελών του ή με τη λήψη ενεργειών που θα τείνουν να αντικατοπτρίζουν ανεπαρκώς το Momentos και τα μέλη του.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.momentos.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο , ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ.) κατά κανόνα για να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www.momentos.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).
Μάθετε Περισσότερα για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

 

Ημερομηνία τελευταίας αναθεώρησης 16/09/2019