Το Κτήμα THE GLAM - MOMENTOS - H ζωή είναι στιγμές...

Τι είναι το Momentos.gr

Το Momentos.gr πρόκειται για έναν εξειδικευμένο  κατάλογο επιχειρήσεων και επαγγελματιών γάμου.

To momentos.gr είναι πολύ περισσότερα από απλά λόγια, προϊόντα και υπηρεσίες.
Έχει μοντέρνο, υψηλής αισθητικής σχεδιασμό και όμορφη εύχρηστη παρουσίαση με συνδυασμό γραφικών και εικόνων ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Ο γραφικός σχεδιασμός αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε επιχείρησης και αυτό ισχύει τόσο για την εικόνα μας όσο και για την εικόνα των συνεργατών επαγγελματιών που θα καταχωρηθούν στο momentos.gr
Έχουμε διατηρήσει μια υψηλή αισθητικά παρουσίαση των επαγγελματιών μας όπως άλλωστε αρμόζει και στην κατηγορία του Γάμου.

Follow Us On Social Media:

Κτήμα The Glam

Λίγο πιό έξω απο την Αθήνα, στο Λαγονήσι και συγκεκριμένα στην περιοχή “Γαλάζια Ακτή“, ανακαλύψαμε το Κτήμα The Glam. Απλώνεται σε μια έκταση δύο στρεμμάτων με απεριόριστη θέα σε βουνό και θάλασσα που ικανοποιεί ακόμα και τους πιό απαιτητικούς,  ένα κτήμα που δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη και μεράκι, ένας νέος χώρος υψηλών προδιαγραφών!

Το Κτήμα The Glam διαθέτει άρτιο τεχνικό εξοπλισμό, φωτισμό που αναδεικνύει το χώρο, δύο εισόδους και parking, ιδανικό για όλους τους τύπους εκδηλώσεων!

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του μπορεί να φιλοξενήσει 450 καλεσμένους καθήμενους ή 1.000 σε περίπτωση δεξίωσης τύπου cocktail.

Στο γραφικό του παρεκκλήσι, με τις μοναδικές αγιογραφίες που φιλοτεχνήθηκαν από τον γνωστό αγιογράφο Ιωάννη Δημητράκη, έχετε τη δυνατότητα να τελέσετε με ειδυλλιακό τρόπο το γάμο σας ή τη βάφτιση του μωρού σας και στη συνέχεια να δεξιωθείτε τους καλεσμένους σας.

Σημειώνουμε ότι ο χώρος προσφέρεται ακόμα για οποιαδήποτε μορφής εκδήλωσης, όπως επιδείξεις μόδας (με ειδικό διάδρομο για πασαρέλα), εταιρικά events, παρουσίαση προϊόντων (brands), παιδικά parties, κ.α.
Εφόσον το επιθυμείτε η διεύθυνση αναλαμβάνει να σας βοηθήσει ακόμη και στην επιλογή της διακόσμησης, της ηχητικής κάλυψης και του catering, με επιλεγμένες συνεργασίες.

Η εικόνας της εξοχής, το φυσικό περιβάλλον, χαρακτηριστικό του Αττικού τοπίου, η εύκολη πρόσβαση τόσο από τα νότια όσο και από τα βόρεια προάστια (μέσω της Αττικής Οδού), και η φιλική εξυπηρέτηση, κάνουν το Κτήμα The Glam ένα χώρο ιδανικό για κάθε περίσταση.

Our lovely wedding

Gepostet von Κτήμα The Glam am Montag, 20. Januar 2020
No Comments

Post A Comment