Νέες Τάσεις 2019 στα Προσκλητήρια Γάμου - Ιδέες για να εμπνευστείτε

Τι είναι το Momentos.gr

Το Momentos.gr πρόκειται για έναν εξειδικευμένο  κατάλογο επιχειρήσεων και επαγγελματιών γάμου.

To momentos.gr είναι πολύ περισσότερα από απλά λόγια, προϊόντα και υπηρεσίες.
Έχει μοντέρνο, υψηλής αισθητικής σχεδιασμό και όμορφη εύχρηστη παρουσίαση με συνδυασμό γραφικών και εικόνων ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Ο γραφικός σχεδιασμός αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε επιχείρησης και αυτό ισχύει τόσο για την εικόνα μας όσο και για την εικόνα των συνεργατών επαγγελματιών που θα καταχωρηθούν στο momentos.gr
Έχουμε διατηρήσει μια υψηλή αισθητικά παρουσίαση των επαγγελματιών μας όπως άλλωστε αρμόζει και στην κατηγορία του Γάμου.

Follow Us On Social Media:

Οι τάσεις στα προσκλητήρια γάμου το 2019

Το προσκλητήριο έρχεται να επισημοποιήσει την ημέρα του γάμου σας!

Να προσδιορίσει στους καλεσμένους σας την ημερομηνία και ώρα, το χώρο, πρωί ή βράδυ, το ύφος και το στύλ του γάμου σας.
Γι’αυτό πρέπει να είναι πολύ καλά προσεγμένο και να αντικατοπτρίζει το δικό σας στύλ, το ύφος του γάμου σας και να δένει με την υπόλοιπη διακόσμηση.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα τα νέα trends σε προσκλητήρια γάμου για το 2019.

1. Χρώμα Blue Navy

Navy is the New Black!
Αυτό το βαθύ μπλε χρώμα είναι σίγουρα μία από τις κορυφαίες τάσεις γαμήλιων προσκλήσεων του 2019.
Πολλά ζευγάρια στρέφονται πλέον στο χρώμα αυτό δείνοντας εναν επίσημο χαρακτήρα με στοιχεία μοντέρνου σχεδιασμού.
Αυτό το χρώμα ταιριάζει απόλυτα με μια δεξίωση κοντά στη θάλασσα ή σε ενα beach bar πάνω στην άμμο.

Μπορεί να συνδυαστεί με λευκό χαρτί και Νavy Floral σχέδια,παιώνιες ή πούπουλα και αντίστροφα Navy χαρτί με golden foil σχέδια. Η αίσθηση του χρυσού πάνω στο Navy χαρτί δίνει άλλη ένταση και πιό luxury ύφος.

 

2. Συνδυασμός Μεταλλικών Χρωμάτων

Η ανάμειξη μεταλλικών αποχρώσεων όπως το χρυσό, το ασήμι και ο χαλκός είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις γαμήλιων προσκλήσεων για το 2019.

Τα μεταλλικά χρώματα είναι πολύ δημοφιλή στη διακόσμηση του γάμου τα τελευταία 2 χρόνια και πολλοί wedding – event planners αναμιγνύουν μέταλλα σε λεπτομέρειες διακόσμησης, σε χαρτοπετσέτες και πλέον αρχίζουν να αναμειγνύουν τα μεταλλικά χρώματα σε προσκλήσεις γάμου και χαρτικά σχέδια.

 

3. Watercolor

Μια πρόσκληση γάμου με Watercolor Design μπορεί να περιλαμβάνει μια ζωγραφική του χώρου του γάμου ή εικόνες που αντικατοπτρίζουν τον προορισμό του γάμου, το θέμα του γάμου ή το ζευγάρι.

 

4. Natural Green, Mint και Εμπνευσμένο από τη Φύση

Ξεφεύγουμε λίγο απο τα συνηθισμένα προσκλητήρια με floral λεπτομέρειες, πολύχρωμα λουλούδια και άνθη και περνάμε σε εναν πιό φυσικό σχεδιασμό με φύλλα και στοιχεία της φύσης με κυρίαρχο χρώμα το πράσινο.Τα φύλλα και το πράσινο μπορούν να είναι εξίσου εκπληκτικά με τα πολύχρωμα άνθη!

Μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά από σιλουέτες φύλλων από λεπτα και στενα φύλλα σε μεγάλους και τολμηρους φοίνικες. Επίσης, το Mint χρώμα (το απαλό χρώμα της Μέντας) μπορεί να μας δώσει απίστευτα σχέδια που ενσωματώνουν φύλλα και πράσινο.

Εμπνευστείτε και δημιουργήστε το πιό όμορφο “δικό σας” προσκλητήριο γάμου!

Photo Credits: Momentos/Pinterest για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ
No Comments

Post A Comment