MAMALIS CATERING - Catering για το γάμο ή την εκδήλωσή σας!

Τι είναι το Momentos.gr

Το Momentos.gr πρόκειται για έναν εξειδικευμένο  κατάλογο επιχειρήσεων και επαγγελματιών γάμου.

To momentos.gr είναι πολύ περισσότερα από απλά λόγια, προϊόντα και υπηρεσίες.
Έχει μοντέρνο, υψηλής αισθητικής σχεδιασμό και όμορφη εύχρηστη παρουσίαση με συνδυασμό γραφικών και εικόνων ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Ο γραφικός σχεδιασμός αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε επιχείρησης και αυτό ισχύει τόσο για την εικόνα μας όσο και για την εικόνα των συνεργατών επαγγελματιών που θα καταχωρηθούν στο momentos.gr
Έχουμε διατηρήσει μια υψηλή αισθητικά παρουσίαση των επαγγελματιών μας όπως άλλωστε αρμόζει και στην κατηγορία του Γάμου.

Follow Us On Social Media:

MAMALIS CATERING

1160 Προβολές
Μπουφές
Service
Ποτά
Διακόσμηση
Γνώρισέ μας καλύτερα...
Το Mamalis Catering δημιουργήθηκε για να δώσει άλλη πνοή στην τροφοδοσία των επαγγελματικών & κοινωνικών εκδηλώσεων, με τις ξεχωριστές γευστικές εμπειρίες που αποκομίσαμε όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησής μας με την εστίαση. Με έδρα την Άρτα, μπορούμε να αναλάβουμε εκδηλώσεις σε όλη την Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου καθώς και το Νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ερχόμαστε στο χώρο που εσείς μας υποδεικνύεται ή μπορούμε να σας προτείνουμε εμείς. Παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις όπως, κάλυψη του χώρου με τραπέζια και καθίσματα, διακόσμησης, ηχητικής και φωτιστικής επιμέλειας. Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα γευστικών προτάσεων και πρωτότυπων ιδεών, που εντυπωσιάζουν και τον πιο απαιτητικό...ουρανίσκο! Επιλέξτε παραδοσιακές ή σύγχρονες συνταγές της Ελληνικής κουζίνας, δυνατές μεσογειακές γεύσεις, περίτεχνα Ιταλικά πιάτα και εκλεπτυσμένη Γαλλική κουζίνα. Παράλληλα αν επιθυμείτε να δοκιμάσετε τις πιο μυστηριακές και εξωτικές γεύσεις του κόσμου, έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε για εσάς "θεματικά menu", προσαρμοσμένα στην Ασιατική, Πολυνησιακήκαι Ανατολίτικη κουζίνα. Στη διάθεσή σας βρίσκεται πάντα και η ασφαλής επιλογή του Βarbeque. Οι συνεργάτες που στελεχώνουν το Mamalis Catering είναι κορυφαίοι στο είδος τους. Επαγγελματίες με άριστη κατάρτιση, τεχνογνωσία και περίσσια εμπειρία. Το προσωπικό όντας πιστοποιημένο, πληρεί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που απαιτούνται για να διασφαλίζεται, αφενός η άριστη εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας και αφετέρου οι βασικές αρχές υγιεινής των τροφίμων. Οι δικοί σας καλεσμένοι σε μια εταιρική ή κοινωνική εκδήλωση...είναι προσωπική μας υπόθεση! Δεσμευόμαστε για την άρτια εξυπηρέτησή τους! Θα συνεργαστούμε μαζί σας και θα σας προσφέρουμε τα πιο εξατομικευμένα menu, βασισμένα στη μοναδικότητα της δικής σας στιγμής. Οι γεύσεις και η εμπειρία μας βρίσκονται στις υπηρεσίες σας, με μοναδικό στόχο τη δημιουργία μιας αξέχαστης εκδήλωσης!

Άφησε το σχόλιό σου

Γράψε την κριτική, τα σχόλια ή την εμπειρία που είχες με τη συγκεκριμένη επιχείρηση. Με αυτό τον τρόπο βοηθάς και τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους στην αναζήτησή επαγγελματιών.

Χωρητικότητα Ατόμων

600

Περιοχές που Εξυπηρετούμε

ΑΡΤΑ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΛΕΥΚΑΔΑ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΠΑΡΓΑ, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Ακολούθησέ μας στα Social Media
Share & Spread the Love!
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email