Κτήμα Λιάκος-Κτήμα Εκδηλώσεων Γάμου-Δεξίωση Γάμου-Κτήμα Γαμου

Τι είναι το Momentos.gr

Το Momentos.gr πρόκειται για έναν εξειδικευμένο  κατάλογο επιχειρήσεων και επαγγελματιών γάμου.

To momentos.gr είναι πολύ περισσότερα από απλά λόγια, προϊόντα και υπηρεσίες.
Έχει μοντέρνο, υψηλής αισθητικής σχεδιασμό και όμορφη εύχρηστη παρουσίαση με συνδυασμό γραφικών και εικόνων ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Ο γραφικός σχεδιασμός αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε επιχείρησης και αυτό ισχύει τόσο για την εικόνα μας όσο και για την εικόνα των συνεργατών επαγγελματιών που θα καταχωρηθούν στο momentos.gr
Έχουμε διατηρήσει μια υψηλή αισθητικά παρουσίαση των επαγγελματιών μας όπως άλλωστε αρμόζει και στην κατηγορία του Γάμου.

Follow Us On Social Media:

Κτήμα Λιάκος

1334 Προβολές
Γνώρισέ μας καλύτερα...

Το κτήμα Λιάκος με 19 χρόνια παράδοσης, είναι ένα από τα πρώτα κτήματα στα Μεσόγεια. Προσφέρει ένα χώρο υψηλής αισθητικής με επιρροές από την Ιταλική επαρχία και τα οινοποιεία της.

Το κτήμα έχει χτιστεί με σεβασμό στο περιβάλλον πλούσιο σε τοπική βλάστηση. Περικλείεται από κυπαρίσσια, ελιές, πεύκα και δύο αμπελοτόπια που σας ταξιδεύουν σε ένα ειδυλλιακό τοπίο.

Συνολικά το κτήμα αποτελείται από 10 στρέμματα από τα οποία τα 4 είναι αμπελώνες. Το κτήμα διαθέτει πισίνα, σουίτα προετοιμασίας, κλειστή εγκατάσταση σε περίπτωση κακοκαιρίας, επαγγελματικό ηχητικό εξοπλισμό καθώς και ένα μυστικό γιαπωνέζικο κήπο που διατίθεται για φωτογράφηση.

Η ιδιαιτερότητα του κτήματος, τα μονοπάτια με τις «κρυφές γωνιές» και ο πολυεπίπεδος χώρος δεξίωσης υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη σε εσάς και στους καλεσμένους σας.

Άφησε το σχόλιό σου

Γράψε την κριτική, τα σχόλια ή την εμπειρία που είχες με τη συγκεκριμένη επιχείρηση. Με αυτό τον τρόπο βοηθάς και τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους στην αναζήτησή επαγγελματιών.

Χωρητικότητα Ατόμων

250 άτομα

Ωράριο Λειτουργίας

Ραντεβού μετά από συνεννόηση.

Ακολούθησέ μας στα Social Media
Share & Spread the Love!
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email