Εύη Γάμος Βάπτιση-Νυφικό Φόρεμα-Φόρεμα Γάμου

Τι είναι το Momentos.gr

Το Momentos.gr πρόκειται για έναν εξειδικευμένο  κατάλογο επιχειρήσεων και επαγγελματιών γάμου.

To momentos.gr είναι πολύ περισσότερα από απλά λόγια, προϊόντα και υπηρεσίες.
Έχει μοντέρνο, υψηλής αισθητικής σχεδιασμό και όμορφη εύχρηστη παρουσίαση με συνδυασμό γραφικών και εικόνων ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Ο γραφικός σχεδιασμός αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε επιχείρησης και αυτό ισχύει τόσο για την εικόνα μας όσο και για την εικόνα των συνεργατών επαγγελματιών που θα καταχωρηθούν στο momentos.gr
Έχουμε διατηρήσει μια υψηλή αισθητικά παρουσίαση των επαγγελματιών μας όπως άλλωστε αρμόζει και στην κατηγορία του Γάμου.

Follow Us On Social Media:

Εύη Γάμος Βάπτιση

4 Reviews
2317 Προβολές
Γνώρισέ μας καλύτερα...

Από το 1975 δίπλα σας στον χώρο του Γάμου και της Βάπτισης!
Σχεδιάζουμε μαζί το νυφικό σας φόρεμα, μοναδικά και ξεχωριστά βαπτιστικά σύνολα, ιδιαίτερες χειροποίητες δημιουργίες γεμάτες φαντασία και αγάπη.

Live for the moments you can't put into words!

Σχόλια/Κριτικές
 • 5 Stars
  'Ενας παραμυθένιος χώρος για την ονειρεμένη αλλά και για κάθε μοναδική και σημαντική στιγμή μας... Χειροποίητες δημιουργίες γεμάτες φαντασία,μεράκι και πολύ αγάπη...
 • 5 Stars
  Ο καλύτερος! Να σε συμβουλέψει, να σε καθοδηγήσει, να σε περιβάλλει με αγάπη για να γίνουν οι όμορφες στιγμές της ζωής σου όπως τις ονειρεύεσαι! Πανέμορφα νυφικά, φορέματα, βαπτιστικά και υπέροχες ιδέες για να γίνονται όλα ακόμη πιο πανέμορφα!
 • 5 Stars
  Από που να αρχίσω; Ποιότητα; Εξυπηρέτησή; Ήταν όλα φανταστικά!!!! Ένας υπέροχος χώρος με έναν υπέροχο άνθρωπο που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να σε βοηθήσει να γίνουν όλα όπως τα έχεις ονειρευτεί.. Πραγματικά συγχαρητήρια γιατί δύσκολα συναντάς ανθρώπους που είναι τόσο πρόθυμοι!!!!
 • 5 Stars
  Όλα είναι τέλεια έχει πολύ όμορφα φορέματα και νυφικά και βαφτιστικά . Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί εξυπηρέτηση τέλεια Συνεργάσιμος

Άφησε το σχόλιό σου

Γράψε την κριτική, τα σχόλια ή την εμπειρία που είχες με τη συγκεκριμένη επιχείρηση. Με αυτό τον τρόπο βοηθάς και τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους στην αναζήτησή επαγγελματιών.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα : 10.00-15.00

Τρίτη: 10.00-15.00 , 17.00-21.00

Τετάρτη: 10.00-15.00

Πέμπτη: 10.00-15.00 , 17.00-21.00

Παρασκευή: 10.00-15.00 , 17.00-21.00

Σάββατο: 10.00-15.00

Ακολούθησέ μας στα Social Media
Share & Spread the Love!
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email