MOMENTOS - H ζωή είναι στιγμές... - Νέες Τάσεις και Tips για το Γάμο σου

Τι είναι το Momentos.gr

Το Momentos.gr πρόκειται για έναν εξειδικευμένο  κατάλογο επιχειρήσεων και επαγγελματιών γάμου.

To momentos.gr είναι πολύ περισσότερα από απλά λόγια, προϊόντα και υπηρεσίες.
Έχει μοντέρνο, υψηλής αισθητικής σχεδιασμό και όμορφη εύχρηστη παρουσίαση με συνδυασμό γραφικών και εικόνων ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Ο γραφικός σχεδιασμός αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε επιχείρησης και αυτό ισχύει τόσο για την εικόνα μας όσο και για την εικόνα των συνεργατών επαγγελματιών που θα καταχωρηθούν στο momentos.gr
Έχουμε διατηρήσει μια υψηλή αισθητικά παρουσίαση των επαγγελματιών μας όπως άλλωστε αρμόζει και στην κατηγορία του Γάμου.

Follow Us On Social Media:

Γάμος στην παραλία;

Γάμος στην παραλία; Ναί, γιατί οχι!

Αλλά όταν λέμε γάμος στην παραλία, μή σας πάει το μυαλό σε τελετή στις Μπαχάμες με καρεκλίτσες στην άμμο και όλα αυτά τα όμορφα που βλέπουμε στις ταινίες!
Δυστυχώς, δεν επιτρέπεται απο την εκκλησία τελετή εκτός ναού, οπότε η επόμενη λύση είναι το γαμήλιο πάρτυ στην παραλία.

Επιλέγοντας γαμήλιο πάρτυ στην παραλία, έχουμε 2 λύσεις! Μια πολύ δύσκολη που χρειάζεται πάρα πολύ σωστή οργάνωση και μια εύκολη που πιστεύω είναι κ η καλύτερη!

Ας ξεκινήσω απο τα δύσκολα…

Αρχικά, κάνουμε έρευνα για παραλία που θέλουμε να γίνει το πάρτυ μας. Έπειτα, πρέπει να πάρουμε άδεια απο το Δήμο που ανήκει η παραλία ή ακόμα και την αστυνομία. Εφόσον με τα παραπάνω θα είμαστε καλλυμένοι, βασικό είναι να πάμε αρκετές φορές, για να δούμε τι ώρα μαζεύει πολύ κόσμο, τι ώρα αρχίζει ο κόσμος να φεύγει, αν τις περισσότερες ημέρες είναι ήρεμη η θάλασσα ή αν είναι σε τοποθεσία που πιάνει αέρας και σηκώνει κύμα. Θα μου πείτε, τι μας λές τώρα, αλλά πιστέψτε με έιναι πολύ βασικό η παραλία να μην μαζεύει αρκετό κόσμο ή έστω αν αδειάζει νωρίς, γιατί οι επαγγελματίες που θα πάνε να στήσουν το σκηνικό θα πρέπει να είναι εκεί πολύ νωρίτερα απο το γάμο, οπότε ο κόσμος θα πρέπει να έχει σπάσει αρκετά! Επίσης πολύ βασικό είναι να ξέρεις και το καιρό και το αν η παραλία πιάνει αέρα σηκώνει κύμα κτλ. για να μπορείς να επιλέξεις το σκηνικό που θα τοποθετηθούν τα τραπέζια. Κάνεις ενα καλό Deal με μια εταιρία Catering, να στήσουν τραπεζάκια, στάντ θα έλεγα καθώς και μερικές μαξιλάρες στην άμμο διάσπαρτα, και για φαγητό θα πρότεινα κάτι σε fingerfood με σαγκριά και κοκτέηλς για όταν ανάψει το κέφι!

Τώρα που είπα για κέφι…
μουσική, η επιλογή σου στη μουσική θα πρέπει να είναι top! Ενας dj ο οποίος θα μπορεί να ξεσηκώσει τον κόσμο με τα κομμάτια του καλοκαιριού ή ακόμα και μια μπάντα που θα παίζει σε μια εξέδρα στημένη στην άμμο θα δώσει τον πιό όμορφο τόνο της ημέρας σας! Το μόνο αρνητικό στη  μουσική είναι το πόσο δυνατά θα μπορεί να είναι, σκεφτείτε οτι αν στην παραλία κοντά υπάρχει κατοικημένη περιοχή, η μουσική θα πρέπει κάποια στιγμή να κλείσει και αν οχι να κλέισει να χαμηλώσει αρκετά! Εκεί χρειάζεσαι εναν πολύ καλό dj που να μπορεί να κάνει τα μαγικά του ή να ξεκινήσεις το γαμήλιο πάρτυ σου νωρίς το απόγευμα μέχρι να βραδιάσει.

Μην ξεχάσω, πρέπει να υπάρχει μια καντίνα για νερό, πάγο, ψυγείο για τα ποτά, γεννήτρια για να μπορείς να έχεις ρεύμα, όπως επίσης  χημικές τουαλέτες για τους καλεσμένους, κάποιο υπόστεγο σε περίπτωση που ο καιρός χαλάσει, τα οποία πρέπει να αναλάβετε εσείς να φέρετε. Μπλέξαμε…

Αυτή η λύση για πολλούς ακούγεται πολύ καλή, αλλά σίγουρα δύσκολο να τα οργανώσεις όλα αυτά μόνος. Στην περίπτωση γάμου σε παραλία, προτείνω να κλείσετε κάποιον έμπειρο επαγγελματία wedding planner που θα σας καθοδηγήσει και θα σας βρεί λύσεις για όλα!

Η Δεύτερη λύση, είναι να βρείς ενα όμορφο beach bar, που ευτυχώς στην Ελλάδα υπάρχουν πάρα πολλά πάνω στην αμμο, είναι ένα έτοιμο σκηνικό που μπορεί να στηθεί στα μέτρα σου με τη βοήθεια του προσωπικού του bar, κανόνισε και ενα catering με fingerfood αλλά τα περισσότερα beach bar διαθέτουν και δικό τους catering και βουαλά! Το γαμήλιο πάρτυ σου στην παραλία δεν είναι πια ενα όνειρο, έχει γίνει πραγματικότητα. Σκέψου οτι δεν χρειάζεται να φέρεις κάν δικό σου εξοπλισμό! Υπάρχει στεγασμένος χώρος σε περίπτωση βροχής, τουαλέτες, πάγος, ψυγεία, το προσωπικό που είναι πολύ απαραίτητο, ολα έτοιμα! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι η όμορφη διάθεση που θα έχεις εκείνη την ημέρα και κέφι για να διασκεδάσεις μέχρι το πρωί! Απ’ότι ξέρω τα περισσότερα beach bar έχουν άδεια για μουσική μέχρι κάποια ώρα, μετά πέφτουν λίγο οι τόνοι αλλά είναι αρκετά για να διασκεδάσεις. Επίσης εκ πείρας γνωρίζω οτι δεν επιτρέπεται το κολύμπι στη θάλασσα, για λόγους ασφαλείας και πιστεύω οτι πολύ καλά κάνουν.

 

Photo Credits: Momentos.gr/Pinterest  -Δές περισσότερες φωτογραφίες 

No Comments

Post A Comment