Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για το wedding planning - emforyou

Τι είναι το Momentos.gr

Το Momentos.gr πρόκειται για έναν εξειδικευμένο  κατάλογο επιχειρήσεων και επαγγελματιών γάμου.

To momentos.gr είναι πολύ περισσότερα από απλά λόγια, προϊόντα και υπηρεσίες.
Έχει μοντέρνο, υψηλής αισθητικής σχεδιασμό και όμορφη εύχρηστη παρουσίαση με συνδυασμό γραφικών και εικόνων ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Ο γραφικός σχεδιασμός αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε επιχείρησης και αυτό ισχύει τόσο για την εικόνα μας όσο και για την εικόνα των συνεργατών επαγγελματιών που θα καταχωρηθούν στο momentos.gr
Έχουμε διατηρήσει μια υψηλή αισθητικά παρουσίαση των επαγγελματιών μας όπως άλλωστε αρμόζει και στην κατηγορία του Γάμου.

Follow Us On Social Media:

Οι emforyou, μας μίλησαν και μας έλυσαν όλες τις απορίες!

Οι Wedding Planners Έρρικα Μυσίρη & ο Μανώλης Παπαντωνάκος, δύο δημιουργικοί και ενθουσιώδεις επαγγελματίες, γνωστοί ώς e.m.foryou, μας μίλησαν και μας έδωσαν συμβουλές, για το πως θα οργανώσετε σωστά την ημέρα του γάμου σας αφήνοντας τα ολα στα χέρια των ειδικών.

Δεν έχετε παρά να τους συμβουλευτείτε και να μάθετε πως να το καταφέρετε, χωρίς άγχος και περιττό τρέξιμο!

fav

Γιατί χρειάζεται να απευθυνθώ σε εναν Wedding Planner;

emforyou

Στη σημερινή εποχή που ο χρόνος μας είναι λίγος και πολύτιμος ένας επαγγελματίας θα μπορέσει να σου προσφέρει την εμπειρία του και την δημιουργικότητά του με ταχύτητα και διακριτικότητα. Ο Wedding Planner θα εργαστεί για σένα ώστε να μην σπαταλήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου και να απολαύσεις τον γάμο σου. Το σημαντικότερο απ΄όλα όμως είναι ότι γνωρίζει – συνεργάζεται συνέχεια με προμηθευτές – επαγγελματίες του χώρου και θα μπορέσει να σου προσφέρει τις καλύτερες και τις πιο ρεαλιστικές λύσεις.

fav

Τον Wedding Planner τον ακολουθεί η φήμη της πολυτελούς υπηρεσίας. Kατά πόσο ισχύει αυτό και ποιό είναι κατά προσέγγιση το κόστος μιας τέτοιας συνεργασίας μελλόνυμφου ζευγαριού και διοργανωτή;

emforyou

Ο κάθε επαγγελματίας παρουσιάζει-διαφημίζει τις τοπ υπηρεσίες του, που συνήθως είναι και οι ακριβότερες… Αυτό πολλές φορές μπερδεύει τον κόσμο. Το κόστος συνεργασίας καθορίζεται από τις υπηρεσίες που θα ζητήσει το εκάστοτε ζευγάρι.

Άλλωστε πολυτέλεια σημαίνει σπατάλη για κάλυψη υπηρεσιών πέρα των βασικών αναγκών!

fav

Πόσο καιρό πριν πρέπει να κάνω έρευνα για έναν Wedding Planner και γιατί;

emforyou

Μόλις γίνει η πρόταση γάμου!!
Ή περίπου ένα χρόνο πριν.. είναι το ιδανικό διάστημα για να δώσεις στον επαγγελματία το περιθώριο να σε καθοδηγήσει σωστά.

fav

Με ποια κριτήρια πρέπει να επιλέξω τον Wedding Planner?

emforyou

Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να ξεχωρίσεις τον επαγγελματία που θα σε κάνει να αισθανθείς σιγουριά, να έχει φρέσκιες ιδέες, να είναι δημιουργικός. Έτσι ώστε να μπορέσεις να του εμπιστευτείς την πιο σημαντική μέρα της ζωής σου.

fav

Πόσο εύκολο είναι να αντιληφθεί ο Wedding Planner το στύλ, τον χαρακτήρα και το ύφος του γάμου που επιζητούν οι μελλόνυμφοι μέσα απο το πρώτο ραντεβού;

emforyou

Πολύ ωραία ερώτηση!
Πολλές φορές όταν έρχονται τα ζευγάρια έχουν στο μυαλό τους πολλά διαφορετικά στυλ γάμου και ιδέες. Εμείς στην e.m. for you ξεχωρίζουμε ποιο στυλ τους ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητας τους αλλά και στο χαρακτήρα τους. Άλλωστε αυτή είναι η πρώτη πρόκληση που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε!

fav

Πώς μπορεί ένας Wedding Planer να διαχειριστεί και να προστατέψει το μελλόνυμφο ζευγάρι, από τις ενστάσεις/προτάσεις/παρεμβάσεις που τυχόν μπορεί να προκύψουν από τον κύκλο τους σχετικά με την προετοιμασία και την οργάνωση του γάμου τους;

emforyou

Το ζευγάρι ΠΡΕΠΕΙ να κάνει τον γάμο του όπως τον επιθυμεί!
Ένα «μυστικό» που μοιραζόμαστε με τους μελλόνυμφους είναι να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα της έκπληξης σε όλο το γάμο.

fav

Destination Weddings… στα ελληνικά νησιά και όχι μόνο… ποιός ο ρόλος του wedding planner;

emforyou

Ο σημαντικότερος!
Μια από τις πιο δύσκολες προετοιμασίες γάμου είναι αυτές που γίνονται στα ελληνικά νησιά, διότι πρέπει να συντονίσεις από απόσταση τους προμηθευτές, τους καλεσμένους και παράλληλα να κρατήσεις το ζευγάρι ευτυχισμένο και χωρίς άγχος.

fav

Πώς διαχειρίζεστε τον πανικό και το άγχος της νύφης;

emforyou

Το προνόμιο όσων έχουν Wedding Planner είναι ότι δεν υπάρχει πανικός και άγχος!
Είναι όλα έτοιμα, ελεγμένα, προκαθορισμένα!
Μόνο ευτυχία και συγκίνηση υπάρχει!

fav

Ποιό είναι το must θέμα του Φθινόπωρο/Χειμώνα που θα ακολουθήσει και ποιό ήταν το θέμα με τη μεγαλύτερη ζήτηση το καλοκαίρι που μας πέρασε;

emforyou

Πολλά τροπικά λουλούδια έκαναν την εμφάνισή τους το καλοκαίρι που μας πέρασε αλλά κυριάρχο στοιχείο ήταν τα γεωμετρικά σχήματα, τα κεριά και τα πολλά λαμπάκια.

Το κόκκινο Βουργουνδίας με ρουστίκ στοιχεία είναι η πρότασή μας για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019.

fav

Ποιά ήταν η πιό τρελή απαίτηση που σας ζητήθηκε;
Την εκπληρώσατε και αν ναι, πως;

emforyou

Ναι την εκπληρώσαμε, αλλά δεν θα μπορέσουμε να σας αποκαλύψουμε ποια ήταν 😉

No Comments

Post A Comment